منتدى صناع الامل
اهلا وسهلا بكم في منتدى صناع الامل
تفضلو بالتسجيل او الدخول والانضمام الى اسرتنا
منتدى صناع الامل
اهلا وسهلا بكم في منتدى صناع الامل
تفضلو بالتسجيل او الدخول والانضمام الى اسرتنا
منتدى صناع الامل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

هناك شيئان اساسيان سوف يجعلانك اكثر حكمة وتعقلا الكتب التى تقرؤها والاشخاص الذين تقابلهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
World Of Warcraft, WoW Pointer 14

 

 حمام محشي 0000

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
حبيب القلب
Admin
Admin
حبيب القلب


عدد المساهمات : 2765
تاريخ التسجيل : 17/04/2011

حمام محشي 0000 Empty
مُساهمةموضوع: حمام محشي 0000   حمام محشي 0000 Icon_minitime1الأحد يوليو 03, 2011 9:51 am

[size=24]
حمام محشي 0000 350237_1301946916






حمام محشي 0000 350237_1301948516

الطريقه
اولا
الحمام لازم يكون جلده الخارجي سليم وجلد الرقبه يكون غير مشقوق او مقصوص
وكمان نخلي الجلد عن اللحم ولكن مع المحافظه على الجلد بمعنى يكون في فراغ
بين الجلد واللحم
مش بقولكم غلبهعموما اذا بتشتروه من حلقة الطيور البياعين عارفين التكنيك وكمان عندنا بمصر
بعد
التأكد من كل التفاصيل دي يغسل جيدا ونمسكه من جلد الرقبه وندخلها
بالحنفيه وندخل الماء كي نتأكد انه سالك ومفيش اي عوالق بين الجلد واللحم
كأننا بنصب فيه ماء

يصفى جيدا من الماء ونقص عظم الرقبه دون المساس بالجلد كي نحشيها بالرز
نجهز الخلطه في ناس تعمله بالفريك لكن احنا نفضله بالرز
نغسل الرز لكل واحدة حمام ١٢ كوب رز مصري
٦ حمامات٣ كوب ماء مغلي ٢ ملعقه زبد اوسمن٢ ملعقة زيت
نقطع الكبد والقلوب وممكن استخدام لحم مفروم او كبد دجاج بصل كبيرمفرومملح فلفل جوز الطيب / ٢ مكعب ماجي
نشوح الكبد ثم البصل وبعد ان يتحمروا قليلا نضيف الرز ومكعب المرقه والتوابل
ونزيد الماء وبيكون الرز ناقص سواء يعني ٤٣ السواء



حمام محشي 0000 350237_1301947482


حمام محشي 0000 350237_1301947567




حمام محشي 0000 350237_1301947645


حمام محشي 0000 350237_1301947690


حمام محشي 0000 350237_1301947743

نبرد الرز ونحشي الحمام من الرقبه ومن تحت ويكون الحشو من تحت الجلد وداخل البطن ولانزيد كي نعطي مساحه لباقي نضج الرز


نضم الرجول مع بعض ونربطها او ندخلها الدائره المفتوحه الي بتكون اخر الحمام



حمام محشي 0000 350237_1301947796

للنضج عندي اكتر من طريقه
ممكن لفه بالفويل كلا على حده وشق الفويل شقوق بسيطه وسلقه بالماء الساخن المتبل بالملح والفلفل والهيل والبصل
وبياخد حوالي ساعه وهذه الطريقه لضمان عدم فتح الجلد ونزول الرز منه ثم يحمر بالزبد والزيت من جميع الجهات ويرش بالملح والفلفل
والطريقه
التانيه اذا كنت ضامنه انه متماسك ولن ينفتح يسلق بنفس الطريقه الماضيه
ولكن بدون فويل وبيكون وقت النضج اقل ربع ساعه ويحمر مثل السابق

ولو فاض رز نكمل سواه بشوربة الحمام ونضعه تحت الحمام عند الغرف




حمام محشي 0000 350237_1301947993
الطريقه
الاخيره يوضع باكياس الشواء وندهن الحمام بالذبده ونضع الكيس بصنيه بها
ماء كي لا ينشف من اسفل واذا فائض رز نضعه بالكيس تحت الحمام وبياخد من
ساعه ونصف الى ساعتين الساعه الاولى من تحت فقط والتانيه نهدي النار ونشعل
من اعلى وبيطلع محمر جاهز على الكل




حمام محشي 0000 350237_1301947846

حمام محشي 0000 350237_1301947949


حمام محشي 0000 350237_1301947901



حمام محشي 0000 350237_1301949116

وبالعافيه على قلوبكم حقيقي خافوا على صوابعكم وانتو بتاكلوا



حمام محشي 0000 350237_1301948462

يمي يمي والله اشتهيته تاني


حمام محشي 0000 350237_1301948035


ودا كان مسلوق ومحمر بالزبده والزيت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
حمام محشي 0000
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» موازنة بين حمام الشب والبنت
» لاتسعفوني 0000
» العاب للاطفال 0000
» انشودة حزينة 0000
» سنبتسم رغم الالم 0000

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى صناع الامل  :: مطبخ حواء-
انتقل الى: